Kiinnostaako sinua edistää ilmastotyötä Kokemäellä? Onko sinulla ehdotuksia, mitä kaupungin tulisi tehdä? Ehkä olet vain utelias kuulemaan lisää? Kokemäen kirjastossa järjestetään aiheesta kaksi ryhmäkeskustelua helmikuussa. Erilaisten kaupunkilaisten arvokkaita ajatuksiasi kaivataan, ilmoittaudu mukaan.

Kokemäellä asuvia etsitään haastateltavaksi kahteen eri ryhmäkeskusteluun, joiden aiheena on Kokemäellä tehtävä ilmastotyö. Ryhmäkeskustelut järjestetään Kokemäen kirjastossa tiistaina 7.2. klo 17.30 ja lauantaina 11.2. klo 11 alkaen.

Ryhmäkeskustelut ovat osa tekeillä olevaa pro gradu -tutkielmaa, jossa Kokemäen kaupunki on mukana. Tutkielma keskittyy pienten kuntien ilmastotyöhön ja kuntalaisten rooliin.

Osallistujaksi sopii kuka tahansa, jonka koti on Kokemäellä. Ihanteellista olisi, jos osallistuja ei toimisi Kokemäen kaupungin luottamushenkilönä. Mukaan toivotaan erilaisia ja eri-ikäisiä asukkaita. Voit tulla yhdessä ystävän tai perheenjäsenen kanssa. Sinulla ei tarvitse olla ennakkotietoa ilmastonmuutoksen hillinnästä, Kokemäen vihreän siirtymän ohjelmasta tai muusta kunnan ilmastotyöstä. Kiinnostus riittää.

“Olen kiinnostunut asukkaiden kokemuksista ja toiveista kunnan ilmastotyöhön liittyen. Tule rohkeasti mukaan tai vinkkaa kaverille mahdollisuudesta”, sanoo tutkielmaa tekevä ja keskusteluja vetävä maisteriopiskelija Mimmi Virtanen Helsingin yliopistosta.

Molempiin keskusteluihin voidaan ottaa max. kahdeksan osallistujaa. Keskustelut kestävät noin 1,5 tuntia. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse suoraan Mimmi Virtaselle.

Yhteystiedot ilmoittautumista ja kysymyksiä varten:

Mimmi Virtanen
globaalin kestävyyden maisteriopiskelija
bio- ja ympäristötieteellinen tiedekunta
Helsingin yliopisto
mimmi-iris.virtanen@helsinki.fi / 0443881044.