Kokemäen kaupunki alentaa uimahallin kertalippujen hinnat neljäksi kuukaudeksi 1. joulukuuta 2022 alkaen. Opiskelijat ja lapset pääsevät talvikaudella eurolla uimaan.

Nykyisessä energiatilanteessa kaupungissa on pohdittu keinoja kuntalaisten tukemiseen.
– Uimahallin pääsymaksujen alentamisella haluamme kannustaa kuntalaisia käyttämään uimahallin palveluita kylmimpien talvikuukausien aikana. Kotitalouksia kannustetaan säästämään esimerkiksi sähkösaunan lämmityskustannuksissa, kertoo vapaa-aikapäällikkö Elina Heinilä.

Aikavälille 1.12.2022-31.3.2023 uimahallin pääsymaksuja alennetaan seuraavasti:
Aikuinen 2€ (norm. 3,50€)
Eläkeläinen 1,50€ (norm. 2,90€)
Lapsi 1€ (norm. 2€)
Opiskelija 1€ (norm. 2,40€)
Aamu-uinti 1,50€ (norm. 2,90€)

Keskimäärin uimahallin yleisövuoroilla on käynyt joulu-marraskuun välillä noin 4500 asiakasta.

Testaa virtuaalivesijumppaa ja kerro mielipiteesi

Uimahallissa on virtuaalinen vesijumppanäyttö testikokeilussa toistaiseksi.

Kokemäen uimahalliin on testikäyttöönotettu virtuaalinen vesijumppa. Monitoimialtaan päätyyn asennetun vesisuojatun tablettitietokoneen ruudulta on vapaasti valittavissa 36 erilaista ohjausvideota, joiden kestot vaihtelevat 4-40 minuutin välillä.

– Jumppanäytön käyttäminen on vaivatonta ja vedestä kuvattuja ohjausvideoita on helppo seurata, Heinilä esittelee.

Virtuaalisen vesijumpan näyttö on kokeilussa uimahallilla toistaiseksi ja asiakkailta toivotaan palautetta laitteen toimivuudesta uimahallin asiakaspalvelupisteeseen.

Joulukuussa tunnelmalliset kynttiläuinnit

Uimahallin kynttiläuinnit perjantaina 2.12. ja 16.12.

Tunnelmalliset uinnit kynttilän valossa joulumusiikin soidessa Kokemäen uimahallilla uidaan perjantaina 2.12 ja 16.12. Kynttilät sytytellään liikuntarajoitteisten/eläkeläisten vuorolla klo 13.30-15.00 ja rauhallista uintia jatketaan yleisövuorolla klo 15-20. Hierontasuihkut ja poreet ovat tällöin pois käytöstä ja uimahallin normaalit säännöt voimassa.