Pitkäjärven kesä: Pitkäjärvellä kaikki on lähellä

Pitkäjärven monipuolinen tarjonta kattaa myös lapsiperheelle sopivat aktiviteetit. Perheen pienimpiä ilahduttavat alueen leikkipaikat, pomppulinna ja polkuautorata. Sekä pomppulinna että polkuautorata ovat vapaassa käytössä aina terassiravintoa Werannan aukioloaikoina.

Koko perheen suosikkeja ovat myös Pitkäjärven uimarannat. Etenkin terassiravintolan välittömässä läheisyydessä sijaitseva ”pikkuranta” sopii myös pikkulapsiperheille matalan rantansa ansiosta. Alue on lapsiystävällinen myös monella muulla tapaa.

–  Meillä auton saa parkkiin lähelle rantaa, ja kaikki palvelut ja aktiviteetit löytyvät samasta pihapiiristä. Maasto on myös helppokulkuista, joten alueella on helppo liikkua, vaikka mukana olisi esimerkiksi lastenrattaat, Pitkäjärven vapaa-aikakeskuksen myynnistä ja hallinnosta vastaava Mika Lavonius kuvailee.

Pitkäjärvi on monen karavaanarin suosiossa, mutta alueella voi majoittua myös muuten kuin asuntoautolla. Pitkäjärven vapaa-aikakeskuksen yli satavuotias aluevartijan talo on nyt kunnostettu ja tunnelmallista taloa voi vuokrata vaikkapa viikonloppumökiksi.

Pitkäjärven vapaa-aikakeskuksen punainen päärakennus ja muita alueen rakennuksia kuvattuna ilmasta käsin aurinkoisena päivänä.

Tutustu paremmin Pitkäjärven vapaa-aikakeskuksen palveluihin täällä.