Palkinto luovutettiin Itsenäisyyspäiväjuhlassa Kokemäen Seuratalolla.

Kuvassa (vas.) Kokemäen yrittäjien pj Tomi Suovanen, Esa ja Minna Mäki sekä kaupunginhallituksen pj. Juhani Seppälä

Kokemäen kaupunginhallitus on vuodesta 1977 alkaen vuosittain jakanut yrittäjäpalkinnon eli ns. nimennyt vuoden kokemäkeläisen yrittäjän. Jakoperusteet ovat mm. seuraavat: 

Yrityksen ikä ja kasvunopeus, kannattavuus ja vakavaraisuus. Henkilömäärän lisäys sekä liikevaihdon kasvu ja yrityksen tarjoamien työpaikkojen määrä. Yrityksen toiminnan menestyksellinen kehittäminen, yrityksen nauttima luottamus ja arvonanto omalla paikkakunnalla sekä yrityksen toiminta-ajatuksen tai tuoteideoiden omaperäisyys sekä toiminnan palvelusten tai tuotteiden jatkuva itsenäinen kehittely. 

Lämpimät Onnittelut, Esa ja Minna !