Villa Vilinän työntekijällä on todettu koronavirustartunta 4.11.2021. Tartunnan saanut on asetettu karanteeniin. Tartunnalle on altistunut 24 lasta. Altistuneiden lasten huoltajille on lähetetty 4.11.2021 Wilma-viesti, jossa altistumisesta on kerrottu.

Kessoten (Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä) tartuntatautijäljitys ottaa / on ottanut henkilökohtaisesti yhteyttä altistuneisiin ja antaa altistuneille jatkotoimenpideohjeet.

Tartunnan johdosta Villa Vilinän avoimen päiväkodin lasten kerhoja ei järjestetä tänään eikä ensi viikolla. Perhekerho, perhekahvila, lapsiparkki sekä muu päiväkoti toimivat normaalisti.

Lisäksi kaupungin tietojen mukaan joitain Kokemäen yhteiskoulun oppilaita on saanut koronavirustartunnan syysloman aikana. Etäopetuksessa on vapaa-ajan altistumisien johdosta noin 20 oppilasta.

Olemassa olevan tilannekuvan perusteella korona-aika ei valitettavasti ole ohi. Kaupunki toivoo rokottamattomien yli 12-vuotiaiden asukkaidensa ottavan rokotteen ja että kaupunkilaiset seuraavat ja noudattavat edelleen voimassa olevia alueellisia suosituksia.

5.11.2021

Kaupungin johtoryhmä