Kutsu vuorovaikutukseen

Etänä järjestettävän tilaisuuden linkki tulee Väyläviraston verkkosivulle juuri ennen kokousta.

Väylävirasto laatii tiesuunnitelmaa Ylistarontien tasoristeyksen poistosta.

Suunnitelman tavoitteena on tuottaa riittävä hallinnollinen suunnitelma, jotta tasoristeys voidaan poistaa ja kulku järjestää korvaavien tieyhteyksien kautta.

Kokemäen kaupungin alueella sijaitseva Ylistarontien tasoristeys on tarkoitus poistaa ja siirtää liikenne käyttämään Ylistarontien ja Sonnilantien välille rakennettavaa uutta maantietä ja Sonnilanjoen yli rakennettavaa siltaa.

Suunnitelman vuorovaikutus järjestetään verkossa.

Suunnitelmaluonnokset ovat nähtävillä verkko-osoitteessa:
https://vayla.fi/tampere-pori-tasoristeykset/tie-ja-ratasuunnitelmakohteet/ylistarontie-kokemaki tilaisuuden jälkeen. Suunnitelmaluonnoksista on mahdollista antaa mielipiteitä 12.11.2021 saakka sähköpostitse osoitteeseen tapo.tasoristeykset@vayla.fi.

Suunnitelmia esitellään asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille 27.10.2021 kello 17.30-19.00 Teams-tapahtumassa, joka tallennetaan. Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Osallistuminen tilaisuuteen tapahtuu em. verkko-osoitteeseen tallennetun linkin välityksellä. Osallistuminen ei vaadi Teams-sovellusta eikä tapahtumaan tarvitse kirjautua.

Lisätietoja hankkeesta voit lukea hankkeen verkkosivuilla https://vayla.fi/tampere-pori-tasoristeykset.

Väylävirasto käsittelee suunnitelmaan laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa www.vayla.fi/tietosuoja.

Väyläviraston projektipäällikkönä toimii Mikko Heiskanen, etunimi.sukunimi@vayla.fi

Hankkeeseen liittyvissä kysymyksissä ja palautteissa tavoitat hankkeen viestinnän sähköpostiosoitteesta tapo.tasoristeykset@vayla.fi

Lisätietoja antavat:
Ramboll CM Oy suunnitteluttaja Sari Koskinen, puh. 040 519 7852, etunimi.sukunimi@ramboll.fi
Afry Finland Oy projektipäällikkö Petteri Hulkko, puh. 040 764 2162, etunimi.sukunimi@afry.com

Väylävirasto