Kesäisiä tapahtumia Kokemäellä

Kokemäen kesä on tapahtumia täynnä! Tule nauttimaan kattavasta tapahumatarjonnasta yhdessä tai yksin. Kokoontumisrajoitukset huomioidaan.

Musiikkielämyksiä vauvasta vaariin

Satasoitto tapahtumaviiri

Satasoitto-festivaali on Kokemäen ja Harjavallan yhteinen musiikkitapahtuma, joka järjestetään 27.8.–5.9.2021 jo kolmattatoista kertaa. Festivaalilla osallistujat pääsevät nauttimaan sekä ilmaisista että maksullisista konserteista, ja tarjolla on eri musiikin lajeja aina lastenmusiikista klassiseen. Suosittu tapahtuma kerää vuosittain tuhansia osallistujia, joille tarjotaan ainutlaatuisia elämyksiä ja kokemuksia paikallisesti satakuntalaisten kotikaupunkien sykkeessä. Ohjelma julkaistaan tapahtuman verkkosivuilla.

 

Koko perheen kyläjuhla

Suvijuhla juliste

Satasoitto Suvijuhla kutsuu kaikki koko perheen voimin osallistumaan monitaiteelliseen kyläjuhlaan vanhoja perinteitä kunnioittaen. Ulkoilmatapahtumassa tutustutaan keskiajan henkeen herkullisen ruuan, tuotteiden, erilaisten työpajojen sekä tietysti musiikin avulla. Esiintyjinä toimivat Singing for You -kvartetti, Pukinsarven tröötöttäjät, Härkätien Leikarit sekä Säilättäret. Suvijuhla järjestetään Kokemäen juustolan pihamaalla 20.6.2021 kello 12–17, ja se on osa Sata vallan hyvää kokemusta -musiikkikulttuurin kehittämishanketta.

Rento soututapahtuma tarjoaa elämyksiä

Satakunnan kansansoutu veneet rannassa

Perinteikkäät Satakunnan kansansoudut tulevat taas! Tapahtumassa on mahdollista soutaa ja meloa 109 kilometriä pitkin Kokemäenjokea aina Sastamalasta Poriin asti. Suosittu harrastajien kokoontuminen tarjoaa osallistujille fyysistä haastetta, mutta myös rentoutumista, yhdessä oloa ja silmiä hivelevän kulttuurimaiseman. Kukin souturyhmä liikkuu omaan tahtiinsa kokoontuen yhteen aina taukopaikoille ja välissä Kokemäellä sekä Harjavallassa yöpyen. Satakunnan kansansoutu järjestetään 2.–4.7.2021, ja soutamaan voi ilmoittautua kuka vain. Osallistujia on ollut perinteisesti lähes 500, jonka lisäksi moninkertainen määrä yleisöä kerääntyy matkan varrelle. Lue lisää tapahtumasta.

Mopojen pärinää markkinatunnelmassa

Kauvatsan Mopokarnevaalit kokoavat yhteen useita satoja mopoharrastajia Satakunnasta ja muualta Suomesta. 20-vuotias perinne alkoi muutamasta moposta, ja tapahtuma on vuosi vuodelta kasvanut nykyiseen yli 250 mopon kokoontumiseen muodostaen yhden Kokemäen kesän kohokohdista. Koko perheen karnevaalit järjestetään tänä vuonna 3.7.2021 kello 9–14 Kauvatsan keskustassa, ja luvassa on taattua retromopojen pärinää nostalgisessa tunnelmassa. Tapahtuman kruunaa mopokulkue, jonka starttiin mopot käynnistetään yhtä aikaa kello 11.58.

Kauvatsan mopokarnevaali


Tilaa Kesäelämää-lehti kotiin

Lehden tilaukseen pääset täältä.