Vallitsevan pandemiatilanteen ja Satakunnan leviämisvaiheeseen siirtymisen vuoksi vapaa-aikapalveluiden toimintaan tulee muutoksia toistaiseksi seuraavasti:

  • Kirjaston lukusali ja näyttelytilat suljetaan 19.2. alkaen, lainaustoiminta mahdollistetaan niin että kirjastolla oleskelu on mahdollisimman vähäistä.
  • Uimahalli suljetaan yli 20-vuotiailta asiakkailta 23.2 alkaen. Aamu-uinnit perutaan tiistaista 23.2. alkaen. Uimahallin varausvuorot perutaan 22.2. alkaen, myöskään vesiliikuntaryhmiä ei järjestetä. Koululaisuinnit jatkuvat normaalisti. Haluamme tarjota alle 20-vuotiaille liikuntamahdollisuuksia suositusten mukaisesti, joten uimahalli on ti 23.2. alkaen käytössä alle 20-vuotiaille uimataitoisille asiakkaille. Uimataidoton tai alle kouluikäinen lapsi voi tulla uimaan täysi-ikäisen (mutta alle 20-vuotiaan) kanssa. Hiihtolomaviikon perjantaille suunniteltu lämminvesipäivä järjestetään, mutta vain alle 20-vuotiaille asiakkaille.
  • Liikunnanohjaajan järjestämät ryhmät ovat tauolla toistaiseksi.
  • Kaupungin tiloissa järjestettävät aikuisten harrastusryhmät keskeytetään. Lasten harrastusryhmät saavat jatkaa.
  • Nuokkari on avoinna samoin rajoituksin kuin ennenkin, maskien käyttöä suositellaan vahvasti ja jatkossa maskeja tarjotaan kaikille nuokkarin kävijöille sekä etsivän asiakkaille.