Suurimman rantatontin huutokauppa Villiönsuvannosta alkoi tänään. Huutokauppa päättyy hiihtolomaviikoilla 27.2.2020
Katso kuvat, videot ja tarkemmat tiedot huutokauppa-sivustolta.
Huutokauppailmoitus: https://huutokaupat.com/1698232

Kokemäenjoen pohjoisrannalla sijaitsevan Villiönsuvannon uuden asuntoalueen tontit ovat nyt myynnissä. Jokivarsi on ollut suosittu asuinpaikka jo rautakaudelta asti, ja tulevilla asukkailla onkin mahdollisuus liittyä osaksi pitkiä perinteitä.

Villiönsuvannon alue sijaitsee vain 1,5 kilometrin päässä Kokemäen keskustan palveluista, Kuurolantien ja Kokemäenjoen välissä. Maasto on tasaista, ja alueelta avautuvat upeat näkymät joki- ja peltomaisemaan. Luonnonrauha ja kaupungin nykyaikaiset palvelut yhdistyvät tavalla, joka tekee Villiönsuvannosta jokaisen suomalaisen unelmakodin.

Merkittävä kaupunki-infrastruktuurin palvelu on myös valokuituverkko, jonka peittoaste on Kokemäellä jo 98 prosenttia. Nopeat yhteydet korostuvat tulevaisuudessa entisestään ja mahdollistavat esimerkiksi fyysisestä sijainnista riippumattoman työnteon niin vakituisille asukkaille kuin mökkeilijöillekin.

Villiönsuvannon neljä omarantaista rantatonttia ulottuvat vesirajaan asti, mikä on nykypäivän kaavoituksessa erittäin harvinainen mahdollisuus. Halutessaan uimaan pääsee kirjaimellisesti omalta takapihaltaan! Rantatontit myydään yksitellen huutokaupalla eniten tarjoavalle. Kaikki neljä tonttia on tarkoitus myydä ensi kesään mennessä.

Rantatonttien lisäksi Villiönsuvannon alueella on myynnissä 20 muuta omakotitonttia, joihin voi tutustua tarkemmin Villiönsuvannon esittelysivulla. Rakentamisen tonteilla voi aloittaa jo kesällä 2020.

Lisätiedot: kokemaki.fi/villionsuvanto