Keväällä, kun luonto heräilee ja elämä alkaa ikään kuin uudelleen, on luontevaa aloittaa myös uusia asioita. Tämä kevät tuo tullessaan Koti Kokemäellä –sivuston, jonka kautta on mahdollisuus kurkistaa myös ihan tavalliseen arkeen kotikunnassani.

Koska itse muutin Kokemäelle pian esikoisemme syntymän jälkeen, olen aina katsonut nykyistä kotikuntaani lapsiperheen näkökulmasta.

Tällä sivulla toivon voivani kertoa ihan tavallisesta lapsiperheen arjesta Kokemäellä: Kuinka koulunkäynti ja päivähoitoasiat järjestyvät, mistä löytyy tekemistä, ystäviä ja harrastuksia. Toki unohtamatta sitä ihan tavallista asumista ja elämistä.

Päivien pidentyessä ja ilmojen lämmetessä mielessä on tietenkin jo kesä ja kesälomat. Puutarhatyöt ja fillarilenkit houkuttelevat nauttimaan ulkoilmasta, ja lasten harrastukset alkavat painottua nekin ulos. Elämme siis ehdottomasti vuoden parasta aikaa!

Hyppää kyytiin ja seuraa kokemäkeläistä eloa ja oloa.